Vores løsning på indhegning af haven

Da vi i april måned '05 flyttede til Vordingborg fik vi vores egen have og dermed mulighed  for,  at give kattene en løbegård eller lignende. Men da vi gerne også vil være sammen med  kattene når de er ude valgte vi, at indhegne hele vores baghave.

Dette var unægteligt dyre end at lave en løbegård, men dels ville vi kunne være ude  sammen med kattene, kattene havde meget mere plads end de ville have i en løbegård og  sidst, men ikke mindst, synes vi, at en indhegnet have "skæmmer" haven mindre end en  løbegård ville gøre!

Vi begyndte kort efter indflytningen med, at få målt haven op, finde ud af hvad vi skulle  bruge og finde steder hvor vi kunne købe tingene henne! Efter en del søgen (og dårlige  oplevelser med nogle forretninger...) blev det til at vi købte træ hos Jem&Fix, trådhegn hos  Harald Nyborg og pløkker til hegnet hos Campingpriser.dk

Diverse værktøj osv. blev "sponsoreret" af Annemettes far *G* Dog undtaget et benzindrevet  pælebor som vi havde valgt at leje hos Altima i Næstved! Hvor vi i øvrigt fik en uovertruffen  god service og behandling! De kan kun anbefales!

Da en del af vores baghave kan ses fra vejen valgte vi, at sætte et lamelhegn op "ud mod  gaden" for synets skyld...

Indhegningen af vores have har kostet ca. 4000 kr., hvilket var en del billigere end vi havde  turdet håbe på - så udover at vi er overlykkelige over, at have fået haven indhegnet, så kom  det endda heller ikke til at koste så meget som "frygtet".

Mine (Annemettes) forældre havde "mere eller mindre frivilligt" *G* lovet, at hjælpe med at  sætte dette hegn op. De ankom til Sjælland fredag aften hvor vi spiste noget lækker mad og  "planlagde" slagets gang!

Vi gik i gang lørdag formiddag og arbejdede hele dagen indtil ca. klokken 20 aften  hvorefter  vi nød endnu en gang af "mors mad" (der findes intet bedre end mors mad *S* )  og gik meget trætte i seng. Søndag morgen stod vi sent op og spiste en lækker brunch før  vi  ved middagstid gik i gang med at lave hegnet færdigt! Vi var - med alle de ekstra ting der  nu kom til, som fældning af træ, opsætning af kradsetræ osv., færdige med det hele ved 17  tiden.

Vi har valgt at bruge runde pæle med Ø7 cm og sætte dem med en afstand på 2 m. Vi har  brugt hønsenet fordi dette er en tidsbegrænset lejebolig og hegnet derfor skal tages ned  igen når vi flytter. Var det vores eget hus havde vi nok valgt lidt bedre kvalitet tråd. Vi synes  det er lidt overdrevet at grave hegnet ned, så vi valgte, at sætte en pløk i jorden (med  hegnet) for ca. hver meter.

Dagens højdepunkt var da kattene blev lukket ud - de NØD det lige så meget som vi nød at  se på hvor  meget de nød det!

OG så var det tid til at slappe af med endnu noget lækkert mad og  et slag kort *S*

Dejligt at man har sådan nogle gode forældre... (og kæreste *S*)

Så selvom det er et slid mens det står på, så kan det altså sagtens gøres hurtigt og effektivt  selvom man også hygger!

 


 

Den spæde start

Alt skal sikres *G*

De første par pæle der blev sat i jorden

Og fortsat

Søndagen startes med brunch

Det første trådhegn sættes

Langside med hegn

Hjørnet mod vejen

"Legesager"

Teamet betragter værket...

Indhegningen godt et år efter - anno 2006

Ud mod vejen

Mod parken

MEGET brugte "legesager"

Langsiden - mod huset

Ofte benyttet sandkasse

Langsiden

Ind mod naboen og parken

Langsiden igen